Indruk diverse catering opties

Wij bieden u graag vrijblijvend een ruim assortiment aan voor onze warme en koude catering buffetten, zo maken wij vaak een Nasi of bami buffet of verzorgen we diverse stamppotten.

Weesp BBQ Klassiek

Wij bieden en ruim barbecue assortiment. U kunt hieruit een keuze maken of een BBQ samenstellen naar eigen wens. Onze barbecue’s leveren wij inclusief servies en bestek. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze verhuurservice. Zo verhuren wij samen met Theo Voskuil o.a. partytenten een biertap, biertafels, buffettafels, statafels en stoelen.

Borrelhap suggesties

Bij borrelhapjes denken veel mensen aan blokjes kaas en rolletjes ham, aan bitterballen en nootjes. Natuurlijk bieden wij dat op verzoek graag aan. Een overweging kan zijn om een paar leuke tapas te serveren. Wij maken graag inzichtelijk wat onze mogelijkheden zijn. Denk daarbij aan Tapas, Tortilla, Gamba’s Spaanse gehaktballetjes,  Spaanse JAMON. Plateau Spaanse worst.

Vertel ons over uw borrel plannen, dan maken wij een vrijblijvende offerte om dat feestje echt onvergetelijk te maken!

Onze cateringmogelijkheden laten zich in niet een lijstje samenvatten, wij stellen daarom graag een maatwerk offerte voor u op, zo kunnen wij gericht onze cateringmogelijkheden inzichtelijk maken en kent u precies de kosten ervan.

Bel mij op 06-53286981 of stuur een email naar sloepenlunch@gmail.com en ik maak graag voor u een vrijblijvende offerte.

Catering Weesp  Gooi en Vechtstreek

Sloepen-lunch®biedt een brede keuze aan catering services voor de kleinere groepen aan. U kunt bij Sloepen-lunch® terecht voor uw lunches, barbecues, salades, buffetten en hapjes. Verras uw gasten met een verse lunch waaraan niets ontbreekt, of een heerlijke barbecue voor uw feest in de tuin of op locatie, samen met Voskuil verhuur service kleden wij uw locatie gezellig aan.

Catering uitbesteden: wel zo makkelijk

Wij vinden het geweldig om in de regio Weesp en Gooi en Vechtstreek voor uw gasten een schitterend feest, mooi diner of een gezellige receptie te verzorgen. Wij nemen de zorg voor de organisatie van de catering voor bedrijf receptie, personeelsbijeenkomst en daarmee de verzorging van de inwendige mens, evenals de aankleding en bediening geheel van u over. Catering verzorgen is een vak apart en bij Sloepen-lunch®verstaan we ons vak! Zie ook de sites van het Kraamfeestburo en de Nabestaandenborrel.

Een goede receptie is een korte gelegenheid om te feliciteren, waarvan het merendeel het jammer vindt dat het is afgelopen. Bij de opening van een bedrijf is het de opbouw naar succes. Het verwennen en verrassen van de uw relaties en personeel vinden wij belangrijk.

Receptie verzorgen Weesp  Gooi en Vechtstreek

Of het nu gaat om het cateren van uw bruiloft receptie, uw 50e verjaardag, de opening van uw nieuwe kantoor locatie in Weesp of zelfs een uitvaart.

Het naar wens aankleden van uw locatie is voor ons dagelijks werk. Samen met Voskuil verhuur service zetten wij graag een schitterende partytent neer en zorgen voor luxe aankleding, tafels, stoelen of een mooie bar.

Broodjes lunch Weesp, Gooi en Vechtstreek

Als Sloepen-lunch®catering service verzorgen wij vers belegde broodjes en verse maaltijd salades voor o.a. zakelijke lunches en vergaderlunches en voor de grotere beurzen als Hiswa te water. Uiteraard zijn onze broodjes en producten dagvers.

Bedenk dat als u een receptie geeft, er een hoop geregel bij komt kijken. U moet inkopen doen, personeel regelen, meubilaire huren en als u heerlijke hapjes wilt, moeten deze ook klaargemaakt worden. Zou het niet fantastisch zijn om deze zorgen allemaal uit handen te geven? Als Sloepen-lunch® nemen wij dit alles graag en met van u over.

Verse producten uit Weesp

Wij werken al bijna 20 jaar samen met Bakkerij Muhl, en verzorgen graag samen met Muhl voor u mooie taarten. Bakkerij Muhl werkt met lokale grondstoffen uit Weesp. Om een paar voorbeelden te geven: De molenaar van Korenmolen de Vriendschap maalt het meel, de verse melk die Muhl gebruikt voor de banketbakkersroom komt rechtstreeks van de koeien van boerderij de Groene Griffioen en de appels komen uit de boomgaard van Drogenbroek’s fruit.