Zelf niets doen

Geen boodschappen, niet extra vroeg opstaan om zelf broodjes te smeren, eieren te koken en salades te maken. Geen gesleep en gesjouw van huis naar jachthaven. Geen zorgen over de koeling aan boord. Kortom: geen rompslomp.
Vooral op warme dagen is het niet aan te raden de lunch al s’ ochtends aan boord te plaatsen!

Vanuit de keuken direct aan boord

De lunch brengen we koel en vers rechtstreeks vanuit keuken en koelcel in Nigtevecht direct aan boord, waarna u de tocht kunt voortzetten. De openbare steiger, direct naast het pontje van Nigtevecht, is goed toegankelijk. Er is voldoende ruimte om veilig aan te meren.

Reserveren tot 48 uur vóór vertrek

Een telefoontje is genoeg om een mooie lunch, brunch of feestelijk ontbijt te bestellen. Een reservering voor minimaal 6 tot maximaal 26 personen kunnen we aannemen tot 48 uur vóór het moment van aflevering op de steiger. Hoe eerder, hoe beter! Vooral in het vaarseizoen, van april t/m september, raden we aan bijtijds te reserveren.
Vooraf stellen we op basis van uw wensen een lunch, brunch of uitgebreid ontbijt samen en spreken een tijdstip van bezorging af.
Afhankelijk van uw vaartijd, gezelschap en weersverwachting en wensen serveren we soep met stokbrood, fruitsalade, diverse salades, sandwiches, een assortiment tapas, een feestelijk ontbijt of een mooie Indische maaltijd.

Wij brengen de gerechten aan boord in nette disposable boxen. Desgewenst aangevuld met servetten en disposable bestek, borden en glazen.

Om in stijl te genieten kunt u natuurlijk ook uw eigen tafelkleed, bestek, borden en glazen meenemen!

[vc_gallery type=”image_grid” images=”40,42,27,53,50,49″]